فروشگاه اینترنتی ، انتخاب درست شما

سفارش محصول

پسته عسلی

مواد لازم جهت تهیه پسته عسلی


  • یک لیوان مغز پسته
  • یک لیوان سرخالی شکر(کمی کمتر از پسته باشد)




شکر را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم آن را کارامل میکنیم (یعنی شکر ذوب شود) بعد مغزها را اضافه کرده و کمی حرارت را بیشتر می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مغزها برشته شوند. بعد داخل یک سینی ریخته و با نوک قاشق مغزها را تا داغ هستند از هم جدا می کنیم تا به هم نچسبند. اگر بخواهیم با عسل درست کنیم به همین روش فقط به جای شکر از عسل استفاده می کنیم.







بازگشت
آموزش خرید از سپنتا